Η Εταιρία μας

Η DK Foods δραστηριοποιείται στο χώρο των Αντιπροσωπειών και Διανομών με προϊόντα που απευθύνονται στο σύνολο της αγοράς (Retail, HoReCA ,Foods κ.τ.λ.)


Οι περιοχές που δραστηριοποιούμαστε είναι οι Νομοί Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Κεφαλληνίας και, Ιθάκης.


Με έδρα τo Αγρίνιο στο 3ο χλμ Ε.Ο. Αγρινίου – Καλυβίων, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε οικόπεδο 10 στρεμμάτων, με στεγασμένους αποθηκευτικούς χώρους 3.500 τ.μ., έχουμε την δυνατότητα να αποθηκεύουμε προϊόντα σε ψυγεία κατάψυξης και συντήρησης συνολικού εμβαδού 500 τ.μ. και προϊόντα ξηρού φορτίου σε χώρους 3.000 τ.μ.


Με αποθήκη και Γραφεία στη Πάτρα και με στόλο 6 φορτηγών καλύπτουμε τις διανομές μας, κάνοντας 24ωρη παράδοση στο σύνολο των πελατών μας.


Με σύγχρονη μηχανογράφηση προσφέρουμε πλήρη ενημέρωση σε πελάτες και συνεργάτες. 


Το τμήμα πωλήσεων μας έχει μεγάλη εμπειρία και αυτή προέρχεται από τους ανθρώπους μας όπου εδώ και 25 χρόνια είναι στο χώρο των πωλήσεων Χονδρικής, Λιανικής και Super Market έχοντας εργαστεί και εκπαιδευτεί από τις μεγαλύτερες εταιρίες του Χώρου όπως η Jacobs , Kraft, Adams, Sony, Γερμανός.

 

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για οποιαδήποτε σκέψη, ιδέα, εργασία, συνεργασία που μπορεί να προκύψει και να μας κάνει καλύτερους και πιο αποδοτικούς.